måndag 30 mars 2009

Cupen, plåtlada och trumma

Åter har det varit ett alldeles för långt uppehåll i skrivandet här.

Det blev en liten sväng genom snöyra och halka till Umeå för cupmatchen mot IFK Umeå igår. Seger med 4-1 och inte så mycket att säga om det, våra grabbar kontrollerade matchen som väntat. Enligt Svenskfotboll.se (pdf-fil) spelas nästa omgång 8 april. Då går Superettalagen och de nedflyttade från Allsvenskan in i turneringen. Vore ju kul med något gäng som Norrköping eller Sundsvall. Att ta en skalp från någon av dem vore något. Å andra sidan så vore det heller så dumt med något för avancemangets skull lättare gäng... å ena sidan och å andra sidan.

Juniormatcherna har jag inte hunnit nämna här. Fan vad skönt drag det blir i en plåtlada. Och jävlar vad skönt det är utan trumma.

Gick emot anti-trumprinciperna igår och tog med en trumma till Umeå bara för att få banka mig less. Alltså, trodde det skulle vara roligare att slå på den än att lyssna på den. Men det förra var också rätt trist. Nåväl... ta med trumma den som känner för det. Vill inte hämma någons entusiasm - så för fan - kan man få det att inte bli någon central grej för vad som sjungs och så, så är det väl okej. Jo, det var ju det - den här säsongen snäpper vi upp oss lite på läktaren. Lite fler gaphalsar, lite mer sång och lite fler resor.

Inga kommentarer: