måndag 23 februari 2009

"Vi säger ju hahahaa..."

Som alla på H-läktarn känner till så fortsätter ju sången som rubriken anspelar på "...till lilla Boden."

Vi har fått en kommentar under helgen. Hurra. Men istället för att godkänna att den läggs in som kommentar till inlägget den hörde (Hata Boden-sånger på H-läktaren) så lägger jag den här. Så den blir läst: "Haha! Du och denna blogg måste vara de mest patetiska inslagen i denna värld som jag någonsin har snubblat över. Det låter på dig som att Luleå kan välja och vraka när det gäller sponsoranbud. Om nu så vore fallet, varför har man då så förskräckligt svårt med ekonomin? Att sedan hemvävt fungerar i år för Luleå är ju bara positivt. Men LHF är knappst det rikaste laget i elitserien. Men visst, du skulle hellre inte ha en match sponsor än att grannkomunen betalar in x antal tusen i eran klubbkassa. Logiken där går inte riktigt ihop."

"Ett av de mest patetiska inslagen i denna värld..." Ojoj. Själv skulle jag vilja påstå att BBK är ett av de mest patetiska inslagen i denna värld jag råkat snubbla över. Därför är trist att se reklam för det laget och deras arena i våran hockeyborg.

För övrigt är vi två som skriver här. Förhoppningsvis får de andra fingrarna ur nån gång så vi blir fler.

Men angående sponsorstålar: Om en firma från Boden anser sig kunna få kunder från Luleå genom att göra sig känd här genom ett bidrag till vårat hockeylag så skiter nog den firman blanka fan i vad vi skriker. Behöver en H-läktarmänniska (jag menar alltså oss ondingar som sjöng om Boden) något från en firma i gröningstan så far vi fan och handlar där oavsett. Det är vinstintressen bakom sponsring ingen jävla välgörenhet.

Låg och sov hemma under gårdagens match i Arcus mot BBK (10.30 vilken jobbig tid för fotboll). Skönt att vakna av telefonen med rapport om seger. Från Kuriren: "Herrfinalen vanns av IFK Luleå som besegrade seriekonkurrenten Ersboda med 1-0.
- Det var riktigt skönt att tvåla dit dem. Det finns ju en viss rivalitet mellan oss och vi har ju haft stora problem mot just Ersboda de senaste säsongerna, säger Per Mettävainio, som gjorde finalens enda mål med en läcker frispark och blev turneringens skyttekung med sina fem fullträffar.
Vad smäller högst, finalsegern mot Ersboda eller att ni besegrade Boden (3-2) i semifinalen?
- Boden givetvis. Alltid, säger Mettävainio."

Hehe...

7 mars är det match mot BBK. Tydligen spelas matchen utomhus i Boden, vet inte hur den uppgiften stämmer. Tyvärr ser den matchen ut att krocka med första hemmakvartsfinalen i hockey.

Inga kommentarer: